Head.png
Festivalul Cașcavalului de Brăduleț promovat în inima Transilvaniei

În perioada 17 – 19 martie, la Brașov Business Park s-a desfășurat cea de-a X-a ediție a târgului național de turism, Tranylvania Tourism Fair 2017, eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism. În cadrul târgului, a participat și Primăria Brăduleț, cu un stand în care a fost promovat preparatul gastronomic specific zonei și evenimentul anual dedicat valorilor naturale și tradițiilor, Festivalul Cașcavalului de Brăduleț.

Poftiți, la noi pe culmi de deal, poftiți, gustați din cașcavalul de Brăduleț
”Comoara”gastronomică din nordul județului Argeș a ajuns și în inima Transilvaniei. Vizitatorii care au poposit la standul comunei Brăduleț au putut gusta din faimosul cașcaval, preparat după o rețetă transmisă din generație în generație și păstrată cu sfințenie de familiile de gospodari din localitatea argeșeană. Cei care au degustat cașcavalul de Brăduleț au fost impresionaţi de bogăţia gustului şi au remarcat diferenţa dintre caşcavalul clasic şi acesta. De asemenea, au aflat și care sunt tehnicile de producere a cașcavalului, câte zile durează procesul și cum se păstrează. Pentru a afla mai multe despre județul nostru și despre valorile naturale ale comunei Brăduleț, cei care au trecut pragul standului Primăriei au fost poftiți la cea de-a șasea ediție a Festivalului Cașcavalului de Brăduleț, care în acest an se va desfășura la finele lunii iunie, timp de trei zile, în satele Brăduleț, Galeș și Brădet. Pentru a afla mai multe informații, vizitatorii au primit materiale promoționale, care cuprind toate datele necesare despre localitatea Brăduleț și Festivalul Cașcavalului. Astfel, încă o dată, localitatea Brăduleț, și-a făcut cunoscută bogăția de tradiții și obiceiuri, participând la încă un târg național de turism, la inițiativa Primăriei Brăduleț, în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului ”Festivalul Cașcavalului de Brăduleț”. 
Transylvania Tourism Fair a luat naştere din anul 2007 şi este cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizata în colaborare cu Patronatul ANAT. La eveniment participă autorităţi şi asociaţii profesionale din turism, agenţii de turism şi touroperatori, staţiuni turistice, complexe balneare, hoteluri şi companii hoteliere, pensiuni, cabane, campinguri, edituri şi publicaţii din turism.

 

Formular interactiv