Head.png
Caşcavalul de Brăduleţ degustat în standul de la Transylvania Tourism Fair Bucureşti

În perioada 9-11 martie 2018, Patronatul A.N.A.T. a organizat la Braşov Business Park cea de-a XI-a ediție a ”Transylvania Tourism Fair” (TTF). Şi de această dată Argeşul a fost puternic reprezentat în inima Transilvaniei, unul dintre standurile judeţului nostru aparţinând comunei Brăduleţ, care le-a prezentat vizitatorilor minunata poveste a Caşcavalului de Brăduleţ şi atracţiile turistice ale zonei. De asemenea, le-a lansat invitaţia de a participa la festivalul itinerant dedicat preparatului gastronomic şi meşteşugurilor specifice, care se va desfăşura în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018, şi să se bucure de un maraton al tradiţiilor autentice.

# Caşcavalul de Brăduleţ apreciat de braşoveni

Frumoasa localitate de munte din Argeş a devenit faimoasă, la nivel naţional, prin prisma preparatului din lapte de vacă, pregătit după o reţetă pe care doar localnicii o cunosc şi pe care au transmis-o, de secole, din generaţie în generaţie. Dar, nu doar caşcavalul de Brăduleţ este de poveste, ci şi cadrul natural oferit de localitate şi împrejurimi. 

Cei ce au vizitat standul comunei Brăduleţ au avut plăcerea de a gusta din caşcavalul de Brăduleţ şi s-au declarat impresionaţi de bogăţia gustului, subliniind diferenţa dintre caşcavalul clasic şi acesta. De asemenea, pentru a afla mai multe despre județul nostru și despre valorile naturale ale comunei Brăduleț, vizitatorii au fost invitaţi la Festivalul Cașcavalului de Brăduleț. Pentru a afla mai multe informații, vizitatorii au primit promoționale cu toate datele necesare despre localitatea Brăduleț și Festivalul Cașcavalului, respectiv cărţi, mape, calendare şi pliante. Oaspeţii au primit informaţii chiar de la primarul Alecu Evlampie, care a fost prezent în stand pentru a primi vizitatorii, cărora le-a povestit despre bogăția de tradiții și obiceiuri specifice Brăduleţului.

Transylvania Tourism Fair este prins în Calendarul Târgurilor ANAT 2018 şi se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc. 

Participarea în cadrul Târgului de Turism de la Braşov face parte din acţiunile întreprinse de către Primăria Brăduleţ în perioada de sustenabilitate a proiectului finanţat din fonduri europene. 

 

Formular interactiv